Steun de Umoja World Foundation

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan.

Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren. Daarom richten we in 2016 een stichting op om van iedere bijdrage die jullie als deelnemers voor een Umoja Bron Ontmoeting betalen een percentage te geven aan een goed doel.

In liefde Keesjan van der Klooster en de Umoja World Foundation

Je bent ook vrij om zonder een bijeenkomst te bezoeken ons een donatie te schenken die we weer kunnen inzetten voor ons levenswerk en het goede doel.

Donatie per ideal

UMOJA’S BRON ONTMOETINGEN

eder levend wezen heeft een zaad van potentie, een code om zijn authentieke beschikbare gaven te delen met de andere levende organismen. Een bij heeft de natuurlijke gave om bloemen te bestuiven en de nectar te transformeren tot honing. Een plant of bloem laat het zaad ontkiemen om vruchten te dragen die weer gegeten kunnen worden. Ieder levend wezen, of het nu een mens, dier, insect ,steen of plant is, echt alles wat wij in onze werkelijkheid kunnen waarnemen heeft een gave of meerdere talenten, bezield door de kracht van het Goddelijke om deze op een natuurlijke wijze tot uitdrukking te brengen.

lees verder
KEESJAN VAN DER KLOOSTER

Keesjan van der Klooster is geboren op 13 november 1973 en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij alleen met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde.

lees verder
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder
ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar info@umojaworld.eu waarin je dat aangeeft.

lees verder

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.