Organiseer een bron ontmoeting

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar info@umojaworld.eu waarin je dat aangeeft. Vermeld duidelijk je naam, adres en telefoonnummer. Het is voor ons ook prettig als je wat informatie over jezelf deelt. Dit is niet verplicht, maar het maakt het fijner om samen te werken. Daarna zal één van onze coördinatoren contact met je opnemen om door te nemen of de Umoja Bron Ontmoeting mogelijk en haalbaar is en om te overleggen of we dit samen kunnen organiseren.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren.

lees verder
KEESJAN VAN DER KLOOSTER

Keesjan van der Klooster is geboren op 13 november 1973 en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij alleen met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde.

lees verder
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder
UMOJA’S BRON ONTMOETINGEN

De gave van Keesjan is dat je direct in het krachtveld van God komt. Het Sanskriet, de oertaal van India, heeft een prachtige naam voor een ontmoeting in een goddelijk krachtveld. Dit noemen ze Darshan. Een ontmoeting in het Umoja Licht is een westerse vorm van Darshan. Het werk dat op deze manier gedaan wordt is voor de gehele planeet, en voor ons individueel als mens.

lees verder