Over Keesjan van der Klooster

Keesjan van der Klooster is geboren op 13 november 1973 en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij alleen met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde. Water, zand, paard, bos, wind en zon, voor hem bestond alles uit dezelfde energie en voor hem was dat als kind gewoon. Pas op latere leeftijd ontdekte hij dat het voor andere mensen niet normaal is om dat Eenheidsgevoel te voelen, om de taal van dieren te verstaan of de energie van water en zand te kunnen voelen.


De loop van zijn leven bracht hem net als zijn ouders, in de horeca. Hij werkte bij Michelin sterren restaurants, waar hij zich meer robot dan mens voelde. Pas in 2001 kwam voor hem de ommekeer, oftewel de terugkeer naar hoe hij vroeger de Eenheid ervoer. Het jaar waarin zijn vader overleed bracht Keesjan terug in contact met het Goddelijke Bronbewustzijn.

Na 2001 is hij diverse mensen tegen gekomen die ook leven vanuit een heldere staat. Zonder tegenargumenten en een directe afleerperiode van geconditioneerd gedrag werd zijn pad in 8 jaar geëffend wederom naar harmonie, eenheid en zuiverheid. Het leven in die periode ging steeds meer fungeren als een heldere spiegel voor hem, zodat hij in alles de volledigheid weer kon herontdekken. Hij werd door het geheel, zijn Innerlijke geliefde en een aantal tot de innerlijke rust teruggekeerde mentoren uitgenodigd en aangemoedigd om zijn levenstaak op aarde aan te nemen en uit te dragen en sinds 2009 doet hij dat vanuit Umoja World en geeft hij verlichtende sessies en individuele sessies.

In de afgelopen jaren heeft Keesjan als een gids duizenden mensen mogen ondersteunen om weer dichter bij hun authentieke ware aard uit te komen.

De Umoja World Foundation

Een nieuw en belangrijk onderdeel van Umoja World waar Keesjan heel bewust voor kiest is de Umoja World Foundation. Deze wordt opgericht om ieder jaar een bepaald percentage van de inkomsten door te geven aan goede doelen waarvan Keesjan intuïtief voelt dat ze belangrijk zijn.

Keesjan: “Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren”.

Keer af en toe eens terug naar de website of abonneer je op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom Umoja World en Keesjan.

We ontmoeten je graag in Umoja’s liefde.

Keesjan van der Klooster en het Umojateam

UMOJA’S BRON ONTMOETINGEN
De gave van Keesjan is dat je direct in het krachtveld van God komt. Het Sanskriet, de oertaal van India, heeft een prachtige naam voor een ontmoeting in een goddelijk krachtveld. Dit noemen ze Darshan. Een ontmoeting in het Umoja Licht is een westerse vorm van Darshan. Het werk dat op deze manier gedaan wordt is voor de gehele planeet, en voor ons individueel als mens.
lees verder
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar Keesjan waarin je dat aangeeft.

ga naar Contactformulier

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren…

Lees verder