Contact ons

Algemeen contactpersoon: Mariette Versleijen
Email: info@umojaworld.eu
Website: www.umojaworld.eu
Postadres: Zevenbladhof 40, 4461 ZR Goes
KvK: 60274166 Vestigingsnr. 000029488281

Tijdens de Umoja’s Bron Ontmoetingen

Tijdens de Umoja’s Bron Ontmoeting is ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen aan de assistenten van ons team. Heb je daarnaast behoefte aan contact of heb je vragen dan kunt u die hier stellen:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Organiseer een Umoja Bron Ontmoeting in jouw Regio – Stad – Land.

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht via bovenstaand contactformulier.

Daarna zal één van onze coördinatoren contact met je opnemen om door te nemen of de Umoja Bron Ontmoeting mogelijk en haalbaar is en om te overleggen of we dit samen kunnen organiseren.

Vragen over een Umoja Bron Ontmoeting in jouw Regio – Stad – Land.

Wil je iets weten over de bijeenkomsten in een bepaalde regio, stad of land neem dan contact op via het contactformulier. De desbetreffende regio coördinator zal reageren. Ook kun je eventueel ervaringen en reacties na een sessie met ons delen.

Tot ziens bij een van onze Bron Ontmoetingen,
Ons Umoja World team

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION
Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren. Daarom richten we in 2016 een stichting op om van iedere bijdrage die jullie als deelnemers voor een Umoja Bron Ontmoeting betalen een percentage te geven aan een goed doel.
lees verder
nieuwsbrief
Wil je op de hoogte worden gehouden van de Bron Ontmoetingen van Umoja World- Keesjan van der Klooster? Meld je dan aan voor de periodieke nieuwsbrief of Facebook
inschrijven voor de nieuwsbrief
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder
OVER KEESJAN VAN DER KLOOSTER
Keesjan van der Klooster is geboren op 13 november 1973 en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij alleen met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde.
lees verder

ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar Keesjan waarin je dat aangeeft.

ga naar Contactformulier

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren…

Lees verder